Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Довідку про відсутність податкового боргу відтепер можна замовити онлайн

0 89

За словами керівника податкового відомства, у запиті, що формується відповідно до електронного формату (J1300301) та надсилається до “Інформаційного порталу органів ДПС України”, платнику податків необхідно зазначити спосіб отримання Довідки (електронний чи письмовий).

У залежності від вибору способу отримання Довідки, платнику податків, який не має заборгованості з того чи іншого податку або збору, засобами електронного зв’язку надсилається Довідка в електронному вигляді (J1400301) або інформаційне повідомлення у вигляді квитанції від інспектора ОДПС про стан розгляду Довідки за місцем обліку.

“Громадянам раніше для отримання цієї Довідки доводилося щонайменше двічі відвідувати податкову інспекцію – для того, аби замовити її, а потім ще й забрати. Тому, звісно, такий сервіс дозволить значно зекономити час платників податків та зрештою мінімізує їхнє спілкування з працівниками ДПС”, – переконаний голова ДПСУ.

Нагадаємо, наприкінці січня 2012 року Державна податкова служба виступила з ініціативою про скорочення термінів видачі 12-ти адміністративних довідок та скасування кількох таких документів. Мінфін підтримав податківців. Згодом терміни видачі деяких довідок були скорочені вдвічі, йдеться у повідомленні пресс-служби.

Теги:

Державна податкова служба України

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар