Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Студенти-юристи стажуватимуться за кордоном

0 74

У березні цього року вперше в Україні за ініціативою Європейської арбітражної палати (м. Брюссель, Бельгія) відбувся Національний конкурс з міжнародного арбітражу. Це змагання сприяло використанню студентами своїх знань з конкретної проблеми, оскільки конкурс повністю моделював розгляд справи в міжнародному комерційному арбітражі.

Переможцем конкурсу стала команда Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка, 2-е місце посіла команда Національного університету «Одеська юридична академія», 3-е місце завоювала команда Львівського національного університету ім. І. Франко.

Фіналісти конкурсу отримали можливість стажуватися в українських і міжнародних юридичних компаніях, серед яких Billiet&Co (Брюссель, Бельгія), Lawyers Office Marcinkowski/Szyma?ski/Trzeciak (Лодзь, Польща), Arzinger, Cai&Lenard і ін.

Всім студентам, які отримали можливість стажуватися в Європі, буде надана матеріальна підтримка. Окрім цього, керівництво Європейської арбітражної палати зарахувало всіх фіналістів конкурсу як асоційованих членів до складу ЕАП.

Теги:

юридична освіта, Європейська арбітражна палата

Джерело:

Лига Закон

Автор

Залиште коментар