Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

У Виборчкомі вважають, що камери Азарова не допоможуть

0 83

Заступник глави Центральної виборчої комісії Андрій Магера сумнівається в ефективності установки на виборчих дільницях веб-камер на виборах до Верховної Ради.

“Я висловлю свою особисту точку зору з цього приводу: ефективність веб-камер вкрай низька, і ті витрати, які будуть йти з бюджету — невиправдані”, — цитують чиновника “Українські новини”.

А. Магера вважає, що веб-камери не зможуть забезпечити належний контроль за відсутністю фальсифікацій. “Веб-камери здатні зафіксувати хіба що якусь бійку на виборчій дільниці. Вони не здатні зафіксувати неправильний підрахунок голосів виборців членами виборчих комісій, оскільки, через них не видно буде, що написано в бюлетені і де члени комісій ставлять позначки”, — пояснив він. При цьому, заступник глави ЦВК зазначив, що рішення про установку камер приймається не Центрвиборчкомом, а парламентом.

Теги:

ЦВК, вибори

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар