Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Колишнього віце-мера Алушти засуджено до 5 років позбавлення волі

0 96

Ялтинським міським судом оголошено вирок колишньому заступнику Алуштинського міського голови. Прокуратурою повністю доведена його вина в систематичному вчиненні корупційних дій.

Як повідомили в прокуратурі АР Крим, до кримінальної справи увійшли чотири епізоди злочинної діяльності підсудного, який отримав загалом майже $ 50 тисяч за сприяння у вирішенні питань виділення земельних ділянок і розміщення різних об’єктів на набережній курортного міста. При цьому у низці випадків дії посадовця носили шахрайський характер, оскільки, отримуючи гроші, він не збирався виконувати узяті на себе зобов’язання.

За ці злочини суд призначив колишньому замголови Алуштинської міськради покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади протягом трьох років і конфіскацією майна. За рішенням суду 5 років в ув’язненні проведе посібник віце-мера, який також позбавлений належного йому майна. Його узято під варту в залі суду. Інший співучасник злочинів звільнений від відбування покарання у зв’язку із закінченням строків давності.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар