Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

У місцях позбавлення волі зростає кількість смертей

0 63

Голова Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віктор Швець заявив, що у місцях позбавлення волі зростає кількість смертей.

Як повідомляє кореспондент ВВС Україна, на засіданні круглого столу про реформування правоохоронної системи та судів, він заявив, що у 2010 році у СІЗО та виправних закладах померло 808 осіб, у той час, як у першому півріччі поточного року – 537.

За його словами, також зростає кількість самогубств у місцях позбавлення волі: за офіційними даними, у 2010 році – 44 особи покінчили життя самогубством, у першому півріччі 2012 – 35 осіб.

За даними парламентського комітету, на сьогодні у місцях позбавлення волі перебуває 152 тисячі осіб, у СІЗО – 44 тисячі осіб.

Теги:

пенітенціарна система України

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар