Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Суд заборонив журналістам турбувати ГПУ

0 57

Окружний адміністративний суд Києва постановив заборонити масові акції по вулиці Різницькій та прилеглих територіях до 31 серпня. Постанову суду від 3 липня зачитав представник Державної виконавчої служби Олександр Марченко.

Це судове рішення стосувалося представників окремих суб’єктів господарювання, які мали намір проводити акції у центрі столиці. При цьому крім двох суб’єктів у рішенні суду вказані “інші особи”.

Судовий виконавець наголосив, що рішення суду забороняє проводити будь-які акції протесту у центрі міста.

Саме з цим рішенням суду судові виконавці намагалися заборонити проведення голодування під Українським домом. Тоді після спілкування з правозахисником судові виконавці пішли ні з чим.

Сьогодні під Генпрокуратурою відбувається акція журналістів, які протестують проти порушення кримінальних справ проти гендиректора ТВі Миколи Княжицького та сайту LB.ua.

На початку акції журналістів попросили відійти від будівлі на 100 метрів через повідомлення про закладену вибухівку в прилеглому будинку. Однак, представники медіа продовжують перебувати біля ГПУ.

Теги:

Окружний адміністративний суд Києва, ГПУ

Автор

Залиште коментар