Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Голова розікрав кредитну спілку

0 115

Прокуратурою області скеровано до Придніпровського районного суду міста Черкаси для розгляду по суті кримінальну справу порушену стосовно голови правління кредитної спілки «Фортеця», за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України (привласнення, розтрата майна вчинене в особливо великих розмірах та службове підроблення). Про це повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області

Встановлено, що вказана особа, в період часу з 2006 по 2009 роки за попередньою з мовою з заступником голови правління кредитної спілки, незаконно, без оформлення відповідних документів, систематично, отримали у касі вказаної спілки грошові кошти, які використали на власні потреби, чим спричинили матеріальної шкоди потерпілим на загальну суму більше 17 млн. грн.

Обвинуваченому обрано запобіжних захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі справа перебуває в суді.

Теги:

кредитна спілка

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар