Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Прокуратура закрила кримінальну справу проти гендиректора ТВі

0 69

Прокуратура Києва скасувала постанову податкової міліції Солом’янського району Києва про порушення кримінальної справи проти генерального директора телерадіокомпанії ТВі Миколи Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків.

«Прокуратурою Києва винесено постанову про скасування постанови податківців про порушення кримінальної справи щодо Миколи Княжицького», — повідомили у Генпрокуратурі.

У п’ятницю за дорученням президента Віктора Януковича і за вказівкою генерального прокурора Віктора Пшонки відбулася перевірка законності порушення зазначеної справи.

Її проведення було доручено заступникам генпрокурора Євгену Блажівському та Віктору Войцишену.

В рамках перевірки Генпрокуратура встановила, що справу проти Княжицького було порушено без належної перевірки і без достатніх на те підстав.

Як повідомлялося, 12 липня Державна податкова служба заявила, що за результатами проведення позапланової документальної перевірки телеканалу ТВі було виявлено порушення — підлягає до сплати в бюджет ПДВ на суму понад 3 млн грн.

На підставі цього було порушено кримінальну справу стосовно директора ТОВ «Телерадіокомпанія “ТелеРадіоСвіт»(телеканал ТВі) Миколи Княжицького за умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Теги:

ТВі, ГПУ

Джерело:

Подробности

Автор

Залиште коментар