Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Судове слідство у справі Луценка завершено

0 81

Печерський районний суд переніс на 3 серпня розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в службовій халатності при продовженні строку стеження в рамках розслідування справи за фактом отруєння кандидата у президенти Віктора Ющенка.

Таке рішення на засіданні прийняла суддя Ганна Медушевська.

Суддя також оголосила, що судове слідство завершено, і учасникам дається час для підготовки до стадії дебатів.

Нагадаємо, Луценко обвинуватив Медушевську в перешкоджанні встановленню істини в справі проти нього.

Раніше суд не задовольнив клопотання захисту про виклик до суду для допиту свідків та слідчого.

20 липня державне обвинувачення просило суд перекваліфікувати інкриміноване екс-міністрові обвинувачення за частиною 3 статті 364 Кримінального кодексу (зловживання владою або службовим становищем) на частину 1 статті 367 (службова недбалість).

За злочин, передбачений частиною 3 статті 364 КК передбачається покарання до 10 років позбавлення волі, а за передбачений частиною 1 статті 367 – обмеження волі на строк до 2 років.

Джерело:

Український Тиждень

Автор

Залиште коментар