Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

3-х осіб заарештували у ході розслідування справи щодо “перевертнів в погонах”

0 75

“Постановою Голосіївського районного суду міста Києва заарештовано ще двох осіб, які були затримані у ході розслідування кримінальної справи щодо вбивства мешканки столиці з метою заволодіння її житлом ( пп. 6, 12 ст. 115 КК України – умисне вбивство з корисливих мотивів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб).

Цей злочин скоєно групою осіб у складі слідчого одного з райвідділів столичної міліції, колишнього слідчого міліції та особи, яку раніше вже було засуджено за шахрайство”, – йдеться у повідомленні. Оперативними підрозділами та слідчими прокуратури столиці проводиться комплекс оперативних заходів та слідчих дій спрямованих на перевірку їхньої причетності до інших аналогічних злочинів.

Цей злочин було розкрито завдяки злагодженим діям оперативних працівників Шевченківського РУГУ МВС України в м. Києві.

Теги:

злочин, прокуратура Києва, шахрайство

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар