Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ВССУ витратив на квартири в Києві 6 млн грн

0 81

Як пишуть «Наші гроші» із посланням на «Вісник державних закупівель» договір на покупку нерухомості за результатами тендеру укладений з ВАТ ХК «Київміськбуд».

Придбано сім двокімнатних квартир площею до 95 кв. м по 9,5 тис. гривень за кв. м і одна трикімнатна площею до 110 кв. м по 9,025 тис. гривень за кв.м. Адреса придбаних квартир не повідомляється.

За інформацією видання, Вищий спецсуд вимагав, аби квартири знаходилися в будинку, введеному в експлуатацію не раніше 2011 року або таким, який буде введений в експлуатацію не пізніше четвертого кварталу 2012 року. Наявність виконаних обробних робіт і ремонту в квартирах не потрібна.

Нагадаємо, в грудні 2011 року Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ, очолюваний народним депутатом Партії регіонів Леонідом Фесенком, уклав договір з «Київміськбудом» на придбання 27 квартир в столиці на загальну суму 21 млн грн.

Теги:

ВССУ, державні закупівлі

Джерело:

Фокус

Автор

Залиште коментар