Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Суддю спіймали на отриманні хабара

0 111

Суддя одного з районних судів Сімферополя через посередників з числа адвокатів і працівників апарату суду вимагала 5 тисяч доларів США. Гроші вона мала отримати за винесення постанови про незаконне відчуження квартири у неповнолітньої мешканки Сімферополя, сироти, що виховується у дитячому будинку-інтернаті.

Співробітники СБУ задокументували факт отримання хабарницею частини зазначеної суми, повідомляють ТСН.

Прокуратурою Криму стосовно судді було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України. Наразі тривають оперативно-слідчі дії щодо встановлення інших фактів протиправної діяльності працівниками судової установи.

Нагадаймо, днями Голова ради суддів України Ярослав Романюк висловив впевненість, що 99% суддів працюють самовіддано і згідно із законом.

Теги:

суддя, хабар

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар