Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Вступна кампанія-2012: реакція ГПУ

0 79

Органи прокуратури порушили 20 кримінальних справ за результатами перевірки вступної компанії 2012 р., повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ).

Внесено 182 документи реагування, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 108 посадових осіб, опротестовано 198 наказів керівників вищих навчальних закладів, правил та умов прийому.

Зокрема, за одержання хабарів за сприяння у вступі до навчальних закладів порушено 9 кримінальних справ. Справи було порушено прокурорами Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Тернопільської та Харківської областей. Крім того, прокурорами Дніпропетровської, Кіровоградської та Полтавської областей складено чотири адмінпротоколи про вчинення корупційних правопорушень стосовно посадових осіб вищих навчальних закладів.

В Україні у вступній кампанії 2012 р., яка проходила з 2 по 31 липня взяли участь 620040 абітурієнтів, що більше учасників вступної компанії 2011 р. в чотири рази. Було подано 1 млн 901 заяву.

Теги:

ГПУ, вступна кампанія

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар