Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Прокуратуру очікує скорочення

0 91

Про це під час представлення нового прокурора Дніпровської екологічної прокуратури заявив Генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

“Саме життя підказує нам де і як реформувати діяльність районних, міських, обласних регіонів і самої Генеральної прокуратури. ГПУ не буде на сьогодні розширюватися. А в подальшому, в цьому році, буде скорочення. Також це відноситься до обласних регіональних прокуратур. Це навантаження нагляду має піти на районні і міські прокуратури”, – наголосив В.Пшонка.

В.Пшонка зазначив, що частина скорочених працівників буде розподілена в міські та районні органи прокуратури, оскільки у зв’язку з прийняттям нового Кримінально-процесуального кодексу навантаження на прокурорів в регіонах зросте.

“Тому на сьогодні ми визначаємося з тим, яка кількість повинна бути у районних і міських прокуратурах прокурорів. Через прокурора у судах не повинно бути черги”, – сказав Генпрокурор.

Додамо, що Дніпровським прокурором призначено В’ячеслава Трунова замість Олександра Галкіна.

Теги:

ГПУ, Дніпровська екологічна прокуратура, Трунов В’ячеслав

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар