Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Портал з медичного права

0 92

Академія адвокатури України розпочала реалізацію Інтернет проекту «Український медично-правовий портал «Медичне право»

Планується, що на цьому порталі висвітлюватимуться найважливіші питання в цій галузі, обговорюватимуться сучасні проблеми розвитку медичного права та біоетики в Україні і світі, публікуватимуться статті, матеріали конференцій, результати наукових досліджень. 

Активну участь у цьому проекті братиме Інститут медичного і фармацевтичного права та біоетики Академії адвокатури України, а також Українське відділення кафедри ЮНЕСКО з біоетики Інституту медичного і фармацевтичного права та біоетики Академії адвокатури України, яке є частиною Міжнародної мережі Відділень Кафедри ЮНЕСКО з біоетики Міжнародного Центру Здоров’я, Права та Етики Юридичного факультету Університету м. Хайфи.

Наукові співробітники Інституту, адвокати поділяться  досвідом роботи у Консультативному бюро  із захисту прав громадян – суб’єктів медичного і фармацевтичного права — як лікарів, так і пацієнтів, менеджерів медичної діяльності, медичних та фармацевтичних закладів, страхових компаній.

Як повідомляє сайт Академії адвокатури України, велика увага приділятиметься підвищенню кваліфікації юристів та медиків з медичного права, зокрема, у дистанційній формі, розробці програм навчання студентів та слухачів основам медичного права.  

Теги:

медичне право

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар