Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ВАСУ повернув позов Яценюка до Януковича

0 84

7 вересня 2012 року суддя ВАСУ Олексієнко М.М. виніс ухвалу, якою позовну заяву Яценюка А.П. до Президента України про визнання дій протиправними повернув позивачу. Як зазначається в ухвалі суду, у поданій заяві не викладено обставини, якими позивач обґрунтовує свої вимоги та не надано доказів на підтвердження цих обставин. Про це йдеться в заяві ВАСУ.

Нагадаємо, що 20 серпня 2012 року до Вищого адміністративного суду України звернувся Яценюк А.П. з адміністративним позовом до президента України про визнання дій протиправними.

23 серпня 2012 року ВАСУ своєю ухвалою залишив позовну заяву без руху, вказавши на її невідповідність положенням статті 106 Кодексу адміністративного судочинства України та надав строк для усунення зазначених в ухвалі суду недоліків до 7 вересня 2012 року.

6 вересня 2012 року позивач Яценюк А.П. подав до Вищого адмінсуду додаткове пояснення до адміністративного позову про визнання дій Президента України протиправними. Разом з додатковими поясненнями до ВАСУ було доставлено сотні коробок із заявами громадян про долучення їх у якості третіх сторін по справі за позовом Яценюка А.П. до Президента України.

7 вересня 2012 року Вищий адміністративний суд України виніс ухвалу, якою повернув позовну заяву Яценюка А.П. позивачу, оскільки позивачем  не було усунено недоліки позовної заяви.

ВАСУ просить забрати коробки з підписами громадян зі свого холу.

 

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар