Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Українці заплатять за житло для суддів, банкірів і ревізорів

0 68

Згідно постанові КМУ, текст якої мають в своєму розпорядженні «Коментарі»,  службове житло може бути надане працівникам КСУ: керівникам структурних підрозділів, їх заступникам, головним консультантам, головним фахівцям Секретаріату, радникові голови, науковим консультантам і помічникам суддів; працівникам апарату судів загальної юрисдикції, Державної судової адміністрації і її територіальних управлінь, Національної школи суддів, секретаріату Вищої кваліфікаційної комісії суддів і її членам на час виконання ними службових обов’язків.

Також право на службові приміщення мають працівники НБУ по затвердженому правлінням НБУ списку, глава Рахункової палати, його перший заступник і заступник, головні контролери – керівники департаментів Рахункової палати, секретар Рахункової палати, посадові особи апарату Рахункової палати і її територіальних представництв.

Як повідомлялося раніше, Держказначейство придбало в Києві 11 квартир на загальну суму 5 млн. гривень, а Вищий админсуд України придбав квартири в Києві (10 двух- і трикімнатних ) на суму більше 9 млн. гривень.

Автор

Залиште коментар