Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Держмитниця звільнила 28 працівників за корупцію

0 92

Державна митна служба України звільнила 28 співробітників за скоювання службових злочинів і корупційні діяння протягом третього кварталу 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Держмитслужби. Згідно з повідомленням, ще 311 людина були притягнені до дисциплінарної відповідальності.

За інформацією Держмитслужби, за три літні місяці співробітники антикорупційних підрозділів провели 60 розслідувань і 239 перевірок діяльності співробітників митної служби, за результатами яких порушено 13 кримінальних справ. 17 чиновникам різного рангу пред’явлені звинувачення, йдеться в повідомленні прес-служби. Більш всього кримінальних справ порушено відносно співробітників Харківської обласної митниці (3 кримінальних справи), Південної митниці (5 кримінальних справ) і Чернігівської митниці (2 кримінальні справи).

25% опитаних членів Європейською Бізнес Асоціації за підсумками першого півріччя 2012 роки залишилися незадоволеними або не зовсім задоволеними рівнем професіоналізму українських митників. На їх думку, корупція в митних органах за останніх 6 місяців залишилася на тому ж рівні, як і в попередній період. Нагадаймо, на минулому тижні Державна митна служба звільнила з посади начальника Південної митниці Олександра Вдовиченко.

Теги:

митниця, Вдовиченко Олександр, Державна митна служба України

Джерело:

Дело

Автор

Залиште коментар