Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ЄСПЛ призначив суддю на заміну

0 91

Суддю по українській квоті Європейського суду з прав людини Ганну Юдківську, яка приймає участь у розгляді справи екс-прем’єра Юлії Тимошенко, замінить Станіслав Шевчук.

Про це повідомив представник України у Європейському суді з прав людини Назар Кульчицький в ефірі 5 каналу. “Відповідає дійсності та інформація, що пані Юдківська зараз перебуває з декретній відпустці, але на час відсутності основного судді Європейський суд призначає суддю ad hoc”, – зазначив він.

“У нас уже було повідомлення, що такий суддя призначений. Це Станіслав Шевчук”, – уточнив Кульчицький.

Раніше видання “Комерсант-Україна” повідомляло, що розгляд скарг Юлії Тимошенко і Юрія Луценка в Євросуді з прав людини може затягнутися. Причиною можливої затримки називалося те, що суддя по українській квоті Ганна Юдківська взяла відпустку по догляду за дитиною до кінця 2012 року.

Теги:

Європейський суд з прав людини, ЄСПЛ

Автор

Залиште коментар