Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

У МВС зареєстрували 3,7 тис. передвиборних порушень

0 103

Міністерство внутрішніх справ станом на 24 вересня отримало близько 3,7 тис. повідомлень про порушення в ході кампанії по виборах Верховної Ради. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк.

Він підкреслив, що серед загальної кількості повідомлень найбільша їх частина стосується незаконної агітації (більше 1100), хуліганських проявів (644) і виявлення агітаційних матеріалів, виготовлених з порушенням законодавства (464).

Крім того, також поступали повідомлення про підкуп виборців (290), про крадіжки (96), загрозу фізичної розправи (69), порушення виборчого законодавства (49), нанесення тілесних ушкоджень (30).

За результатами перевірок складені адміністративні протоколи про правопорушення стосовно 241 особи.

За словами В.Ратушняка, МВС порушило 75 кримінальних справ, що стосуються виборів, але все це злочини загальнокримінальної спрямованості.

МВС планує залучити 65-70 тис. міліціонерів до охорони громадського порядку в день виборів парламенту.

Нагадаймо, 1 жовтня МВС розмістило на своєму офіційному сайті інтерактивну карту правопорушень в ході передвиборчої кампанії.

Теги:

виборче право

Джерело:

Дело

Автор

Залиште коментар