Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Мер отримав шість років за хабар

0 93

Новозаводський районний суд Чернігова засудив діючого мера Ніжина Михайла Приходька до шести років позбавлення волі за отримання 60 тис. доларів хабара. Цей вирок суд оголосив на засіданні.

Таким чином, суд визнав Приходька винним у скоєнні злочину, передбаченого статтею “отримання хабара” Кримінального кодексу. Також суд заборонив Приходьку на три роки займати посади в державних органах влади. Брата мера Приходька Віктора, що проходить у справі, суд засудив умовно до 4 років.

Суд залишив Вікторові Приходьку запобіжний захід – підписку про невиїзд.

Михайло Приходько заявив, що має намір оскаржити вирок. Він вважає, що справа проти нього сфабрикована.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 27 квітня 2008 року звільнив мера Ніжина Чернігівської області Приходько під заставу 17 тис. гривень.

Підозрюваний вимагав і одержував гроші від керівника одного з київських підприємств банно-оздоровчого комплексу в Ніжині.

Автор

Залиште коментар