Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Глава МВС просить мільярд додаткового фінансування

0 70

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив про необхідність додаткового фінансування Міністерства внутрішніх справ на 980,5 млн гривень для впровадження нового Кримінально-процесуального кодексу.

Про це він сказав на нараді керівництва правоохоронних органів з реформування кримінально-процесуального законодавства.

«Оснащення органів досудового розслідування потребує додаткового фінансування. Кабінет Міністрів збільшив витрати МВС у 2012 році лише на 4 млн гривень. За рахунок власного перерозподілу коштів вже здійснюється процедура часткової закупівлі відповідних технічних засобів на 72, 6 млн гривень. Необхідне збільшення видатків для МВС на 2013 рік становить 980,5 млн гривень», – заявив він.

У той же час Захарченко зазначив, що відомство виконало великий обсяг підготовчих робіт, і зараз працівники органів внутрішніх справ готові до роботи в умовах нового Кримінального процесуального кодексу.

Нагадаємо,  14 травня Янукович підписав новий Кримінально-процесуальний кодекс. Він набуде чинності 20 листопада.

Теги:

Кримінальний процесуальний кодекс

Автор

Залиште коментар