Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Обрані міністри на роздоріжжі

0 61

Члени Кабінету міністрів і співробітники Адміністрації президента, які були обрані депутатами, ще визначаються, де вони працюватимуть після формування нової Верховної Ради.

Зокрема, міністр юстиції Олександр Лавринович у інтерв’ю журналістам зазначив, що він поки що не веде переговорів щодо можливості посісти посаду спікера парламенту. Кажучи про те, де він працюватиме – в Кабміні чи в парламенті, міністр наголосив: “Як на біржі скажуть. Я вибиратиму з того, що запропонують”.

Своєю чергою перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова, відповідаючи на це ж питання, сказала: “Побачимо”.

Міністр регіонального розвитку і житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк також ще не визначився з подальшим місцем роботи: “Є президент, якщо він скаже, що ти потрібний тут – я працюватиму міністром. Скаже йти в Раду, там потрібно – піду туди”.

З 18 членів Кабміну вісім обрані до Верховної Ради.

Джерело:

Бі-Бі-Сі

Автор

Залиште коментар