Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Влада змінює керівництво силових структур

0 97

Влада розпочала глобальну зміну керівництва силових структур, а саме начальників місцевих управлінь Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України, пише Коммерсантъ-Украина.

19 листопада були зміщені глава МВС Києва, а також начальник СБУ в Тернопільській області. За даними видання, сьогодні буде звільнений начальник МВС в Київській області, а протягом тижня змінять керівництво ГУ МВС в Івано-Франківській, Чернівецькій, Волинській, Закарпатській та Вінницькій областях.

За словами експертів, така зміна кадрів пов’язана з результатами виборів. Однак ще цієї весни постало питання про зміну керівників силових відомств, але його відклали через проведення Євро-2012.

Примітно, що новим главою МВС міста Києва став Валерій Коряк, який раніше очолював ГУ із боротьби з організованою злочинністю МВС.

Крім того, перестановки торкнуться ще низки інших областей і міст. Так, в Севастополі главою МВС хочуть призначити колишнього главу департаменту громадської безпеки МВС Сергія Поготова, сьогодні очікується наказ про звільнення начальника ГУ МВС Київської області Костянтина Сапка. Керівництво мають намір поміняти і в Івано-Франківській, Чернівецькій, Волинській, Закарпатській та Вінницькій областях. В Івано-Франківській області новим начальників в четвер хочуть призначити Олега Сала, який був першим заступником начальника департаменту громадської безпеки МВС, перед яким першочерговим завданням буде стояти боротьба з корупцією.

У Чернівецькій області замість Миколи Харабари буде, швидше за все, призначений начальник управління МВС на Львівській залізниці Олександр Демидов. У Волинській області теперішній начальник Богдан Щур повинен стати радником Віталія Захарченка. У Вінницькій області поки офіційних документів немає, однак джерело повідомило, що нове начальство обласної міліції можуть оголосити у вівторок або середу.

Теги:

МВС, СБУ

Автор

Залиште коментар