Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ВР ратифікувала Конвенцію про міжнародне стягнення аліментів

0 100

Верховна Рада України прийняла Закон «Про ратифікацію Конвенції про міжнародне стягнення аліментів на дітей та інших видів сімейного утримання» з застереженнями до деяких статей.

За відповідне рішення проголосувало 232 народні депутати.

Документ спрямовано на забезпечення ефективного міжнародного стягнення аліментів на дітей та інших видів сімейного утримання, зокрема – шляхом створення комплексної системи співробітництва між органами договірних держав, доступності заяв про рішення щодо стягнення аліментів, забезпечення визнання і виконання рішень про стягнення аліментів, запровадження ефективних заходів для належного виконання рішень про стягнення аліментів.

На сьогодні Конвенцію підписали США, Буркіна-Фасо, ЄС, Боснія та Герцеговина, Албанія та Норвегія. Від імені України конвенцію було підписано 7 липня 2010 року.

Теги:

аліменти

Джерело:

Укрінформ

Автор

Залиште коментар