Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

В Києві відкрито два додаткових відділення реєстрації, на черзі ще два

0 80

Про це під час прес-конференції заявив Голова державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона, передає кореспондент УНН.

“Зараз ми працюємо над впровадженням електронної системи запису та електронної черги. Така практика вже існує в Одесі, але вже найближчим часом вона буде розповсюджена в усіх обласних центрах, АР Крим, в містах Києві та Севастополі”, – сказав він.

“До речі, громадяни, які скористувалися послугою електронного запису на прийом, обслуговуються окремо закріпленим працівником в окремому віконці, про номер якого повідомляється під час запису на прийом”, — зазначив він.

В Державній реєстраційній службі України також запровадять систему консультацій громадян з використанням системи Skype. Очільник УДР також додав, що скайп-консультації будуть запроваджені найближчим часом.

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар