Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Екс-мера Ялти затримали за підозрою у земельних махінаціях

0 82

Колишнього мера Ялти підозрюють у зловживанні службовим становищем та перевищенні повноважень при вирішенні питань про надання територій у Великій Ялті. Про це повідомили у прокуратурі Криму.

Посадовцю інкриміновано незаконне надання кооперативу земельної ділянки площею 3 га вартістю 10 млн грн., а також надання підприємцю територій під торговельні павільйони на набережній курортного міста.

Дані про кримінальні правопорушення, які кваліфіковані за ч. 1 ст. 364 та  ч. 3 ст. 365 КК – зловживання та перевищення влади або службових повноважень – внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За поданням прокуратури, судом підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 92 тис. грн.

Нагадаємо, раніше  стосовно колишнього Ялтинського міського голови було складено протокол про корупцію. Прокуратура з’ясувала, що він поза конкурсом та без укладання договору дозволив підприємцю торгувати на набережній курортного міста. Судом розпочато кримінальне провадження.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар