Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

В Україні вдвічі більше відділень Держреєстру, ніж раніше було БТІ

0 90

Наразі в структурі Державної реєстраційної служби України працює 584 відділення, що більш ніж удвічі перевищує кількість відділень БТІ, яких налічувалося 280. Про це під час спільної наради Міністерства юстиції України, Державної реєстраційної служби України та Державного агентства земельних ресурсів України з актуальних питань державної реєстрації прав на нерухоме майно сказав Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.

“Я з впевненістю можу сказати, що проблему масових черг, які були на початку січня, ліквідовано. У жодному відділенні Державної реєстраційної служби немає тих черг, які виникали ще півроку тому. Зараз в структурі служби працює 584 відділення, що більш ніж удвічі перевищує кількість відділень БТІ, яких налічувалося 280”, – повідомив Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.

Нагадаємо, у Донецьку триває нарада щодо взаємодії Державної реєстраційної служби та Державного агентства земельних ресурсів України з актуальних питань державної реєстрації прав на нерухоме майно.

У нараді беруть участь Голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона, Голова Державного агентства земельних ресурсів України Сергій Тимченко та Міністр юстиції України Олександр Лавринович.

Теги:

Укрдержреєстр

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар