Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Після 5 років судів податківців-хабарників посадили з конфіскацією

0 82

Двох податкових інспекторів, які в 2008 році були затримані на хабарі  і яких виправдав суд першої інстанції, засуджено до 6 років ув’язнення з повною конфіскацією майна і узято під варту в залі суду.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Кіровоградської області, після апеляційного оскарження виправдального вироку і подальших тривалих судових розглядів кримінальної справи прокуратура області домоглася призначення реальної міри покарання для головних державних податкових ревізорів-інспекторів регіонального департаменту САТ ДПА в області.

«Ленінський райсудом визнав винними в хабарництві і перевищенні службових повноважень колишніх податківців і засудив їх до 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна. Крім того, суд заборонив вказаним особам обіймати певні посади протягом 3 років після відбуття основного покарання, і позбавив обох спеціального звання — інспектор податкової служби 1 рангу», — повідомили в прокуратурі.

У залі суду вони були узяті під варту.

У 2008 році податківці були затримані співробітниками УБОП при отриманні хабара від бізнесмена за непроведення перевірки на його підприємстві.

Джерело:

Комментарии

Автор

Залиште коментар