Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

На міліціонерів відкрили справ у чотири рази більше, ніж торік

0 113

Цього року за фактами хабарництва міліціонерів порушено 199 проваджень, 36 із – проти керівників міліції. Про це повідомили в управлінні із зв’язками з громадськістю МВС.

«У цьому році наші підрозділи перевірялись понад 6 тисяч разів. За фактами хабарництва міліціонерів порушено 199 проваджень, 36 із – проти керівників міліції, 53 провадження – про причетність працівників до незаконного обігу наркотиками», – заявили в управлінні.

Як зазначили у відомстві, понад три сотні міліціонерів були підозрювані, а 63 – вже покарані. Загалом за рік на працівників МВС було порушено 1359 проваджень, що вчетверо разів більше, ніж минулого року.

В управлінні пояснюють це більшою кількістю внутрішніх перевірок і меншим приховуванням злочинів «своїх».

«Стало менше випадків приховування злочину, тому що міністр особисто розпорядився реєструвати всі скарги громадян, – зазначив спікер МВС Сергій Бурлаков. – Менше випадків завищення показників».

Зате днями в Генеральній прокуратурі України запевнили, що цього року жоден прокурор не вчинив корупційного правопорушення.

Джерело:

Український Тиждень

Автор

Залиште коментар