Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Рада відмовилася скасувати пенсійну реформу

0 124

За прийняття відповідного законопроекту №2934 проголосували 216 депутатів, а альтернативного № 2934-1 – 215 депутатів при мінімально необхідних 226.

Обидва законопроекти передбачали повернення жінкам права виходити на пенсію в 55 років.

Також законопроект №2934 депутатів від фракції “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” передбачала можливість відновити право на перерахування пенсії для працюючих пенсіонерів, а також зменшення розміру страхового стажу, необхідного для призначення пенсії по інвалідності.

За обидва законопроекти голосували всі 3 опозиційні фракції – “Батьківщина”, “Всеукраїнське об’єднання “Свобода” і “Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка”, а також фракція Комуністичної партії.

При цьому традиційно скасування пенсійної реформи не підтримала фракція Партії регіонів.

Як повідомлялося раніше, 17 квітня Рада відмовилася скасувати пенсійну реформу.

З 1 жовтня 2011 року набула чинності пенсійна реформа, що передбачає, зокрема, підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років із щорічним його збільшенням.

Автор

Залиште коментар