Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

В Росії оштрафували “Океан Ельзи”

0 122

Управління російської міграційної служби в Саратовській області повідомило, що музиканти української групи “Океан Ельзи”, які проводили концерт у Саратові, оштрафували за відсутність дозволу на роботу.
“2 листопада 2013 співробітники Управління федеральної митної служби Росії по Саратовської області провели позапланову перевірку льодового палацу спорту “Кристал”, де проводився концерт відомої музичної групи “Океан Ельзи”, до складу якої входять 9 громадян України”, – повідомило відомство.
У ході перевірки російські службовці встановили, що “дозвільних документів на здійснення трудової діяльності на території Російської Федерації музиканти не мають і не оформлювали”.
За результатами перевірки, дев’ятьох учасників групи оштрафували на суму 18 тисяч рублів (4,5 тис грн), а організатори концерту були оштрафовані на 225 тисяч рублів (57 тис грн), додає російське відомство.

Джерело:

Бі-Бі-Сі

Автор

Залиште коментар