Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Уряд виділив кошти на створення Єдиного демографічного держреєстру

0 107

Кабінет міністрів України виділив Міністерству внутрішніх справ 295,1 млн грн на створення і функціонування Єдиного державного демографічного реєстру населення. Кошти виділені за програмою “Забезпечення виконання завдань і функцій у сфері громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб”.
Нагадаємо, 11 вересня уряд затвердив план впровадження електронних паспортів та виділив на його реалізацію до 2016 року 793,3 мільйона гривень.
“З метою реалізації цього плану в країні буде створена єдина база – демографічний реєстр. Для комплексного вирішення питання уряд України виділив до 2016 року 793 300 000 грн”, – йдеться в повідомленні.
Цивільні паспорти будуть оформлятися з моменту народження. Терміни оформлення залишаються колишніми — до 30 днів. Внутрішній паспорт, який раніше був безстроковим, в майбутньому буде видаватися на 10 років. Заміна “старого” паспорта на новий – біометричний – буде добровільною. За попередніми оцінками, вартість нового паспорта складе 350 грн.

Автор

Залиште коментар