Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

В рамках АПУ працює Центр правової допомоги

0 101

У межах Асоціації правників України працює Центр правової допомоги для учасників мирних протестів, готовий прийняти скарги та звернення усіх, хто потребує допомоги та оперативно відреагувати на звернення громадян.

До роботи центру уже долучилося більше 70 юристів та адвокатів  з різних регіонів країни, які готові надавати безкоштовну юридичну допомогу постраждалим.

Так, наразі основна кількість юристів готова допомагати громадянам у Києві, також присутні осередки у Вінниці, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Львові, Полтаві, Сумах, Харкові, Херсоні, Хмельницькому, Чернігові, а також у містах Бучач (Тернопільська області), Новоград-Волинський (Житомирська область), Острог (Рівненська область) та м. Сімферополь. Реєстр юристів та адвокатів постійно збільшується. 

 Телефон цілодобової гарячої лінії Центру правової допомоги: 0(44) 229 1029.

За цим телефоном черговий юрист прийме звернення кожного, хто потребує допомоги, надасть усну консультацію або організує оперативне реагування у разі виникнення невідкладних ситуацій. Консультації та допомога юристів є виключно фаховою та безкоштовною.

Автор

Залиште коментар