Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Адвокати виходять на акцію протесту

0 97

19 грудня 2013 в день професійного свята українських адвокатів відбудеться «Хода протесту адвокатів» з метою висунення конкретних вимог до ключових осіб, які несуть відповідальність за стан правової системи в Україні, а також з метою заклику до переговорів.

Місце проведення: площа біля пам’ятника Пилипу Орлику — символу високої правової культури та історії українського народу, початок о 13:00.

Цього ж дня керівники всіх державних і самоврядних органів країни, відповідальних за належне дотримання і забезпечення прав і гарантій адвокатів, будуть запрошені до участі в переговорах найближчим часом для подолання оголошених адвокатами проблем.

Як повідомляє ЛігаБізнесІнформ, в умовах глибокої кризи цінності професії та дискримінації адвокатського статусу, через нехтування правами адвоката і гарантіями на всіх рівнях існуючої правової системи, адвокати не можуть залишатися мовчазними статистами, вважають організатори акції. «Це не мітинг чи демонстрація, це наша з вами колективна заява на захист честі та гідності професії! Не будемо байдужими! » – йдеться в заяві адвокатів. До участі в «Ході протесту адвокатів» запрошуються всі.

Автор

Залиште коментар