Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Ніч після віча: десятки поранених і затриманих

0 94

19 січня на вулиці Грушевського в столиці почалися масові сутички між протестувальниками та міліцією. Причиною стала відмова міліції пропустити мітингувальників до будівлі Верховної Ради.

У результаті протистояння міліція затримала більше 20 осіб. Про це повідомили в Головному управління МВС України в Києві, зазначивши, що з вказаної кількості затриманих 9 осіб об’єктивно підозрюються у скоєнні протиправних дій, щодо інших триває перевірка.

За медичною допомогою  близько 100 працівників МВС.

До медиків звернулися  також 103 людини, постраждалих при зіткненнях на Грушевського. 42 учасник акції госпіталізовані. Чотири людини отримали травми важкого ступеня (травми очей, кінцівок). Серед інших причин госпіталізації – травми, забої, рвані рани, черепно-мозкові травми. Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на Департамент охорони здоров’я.

Інформацію про стан госпіталізованих їхні близькі та рідні можуть дізнатися за телефоном гарячої лінії: 15-03.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар