Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

СБУ приводить у готовність суб’єкти боротьби з тероризмом

0 116

Антитерористичний центр при СБУ приводить у готовність суб’єкти боротьби з тероризмом на території держави у зв’язку зі зростанням кількості повідомлень про мінування об’єктів із масовим перебуванням людей. Про це йдеться у повідомленні на сайті СБУ.

“У зв’язку із різким зростанням кількості повідомлень щодо проявів терористичного характеру, а саме замінування об’єктів з масовим перебуванням людей, наявністю погроз вчинення вибухів, в т.ч. на об’єктах підвищеної небезпеки (атомні та гідроелектростанції, об’єкти критичної інфраструктури, міжнародні аеропорти України “Бориспіль”, “Київ”, “Львів”, “Харків”, “Дніпропетровськ”, “Донецьк”, “Сімферополь”, залізничних та автовокзалів, магістральних трубопроводів, блокування приміщень органів виконавчої влади і управління, а також закликів до захоплення об’єктів, які мають на зберіганні значні обсяги озброєння, а також спроба 07.02.2014 захопити пасажирський літак, Антитерористичний центр при СБ України у порядку, визначеному законодавством України, вимушений привести у готовність суб’єкти боротьби з тероризмом на території держави”, – йдеться у повідомленні.

У СБУ також наголошують, що ці заходи спрямовані “виключно на забезпечення безпеки населення і недопущення злочинної діяльності з терористичною метою”.

Джерело:

СБУ

Автор

Залиште коментар