Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ГПУ контролюватимуть громадські активісти

0 102

 

Генеральна прокуратура заявила про створення консультативної групи цивільних фахівців для перевірки діяльності працівників прокуратури. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

Члени цієї групи, як наголошується, будуть відстежувати питання доброчесності та належного виконання працівниками органів прокуратури своїх професійних обов’язків. Громадськість отримає можливість надавати матеріали керівництву Генеральної прокуратури для відповідного реагування.

“Останнім часом окремі громадські діячі висловлюють занепокоєння можливим поверненням до корупційних схем призначень на посади в органи державної влади, правоохоронні структури та органи прокуратури. Наголошуємо, що…практиці…продавати і купувати посади в органах влади через хабарі – буде покладено край”, – йдеться в повідомленні.

Автор

Залиште коментар