Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Мін’юст замовив аудит

0 105

Міністерство юстиції України звернулося до Рахункової палати та до Державної фінансової інспекції з проханням перевірити діяльність Мін’юсту за попередні роки. Про це заявив очільник Міністерства юстиції Павло Петренко.

«Минула влада залишила після себе порожній державний бюджет та чисельні порушення законодавства. Такий стан справ  в усіх державних структурах. Для того, щоб перевірити та усунути всі ті корупційні порушення, які мали місце, ми вирішили звернулися до відповідних органів перевірки», – зазначив Міністр. За словами Павла Петренка, контролюючим органам будуть надані всі необхідні матеріали.

«Рахункова палата проведе повний аудит діяльності центрального апарату міністерства, Державна фінансова інспекція перевірить діяльність відповідних обласних структурних підрозділів. Отримані результати перевірки будуть передані відповідним правоохоронним органам та оприлюднені», – резюмував Міністр.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар