Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

А.Яценюк пропонує оподаткувати доходи з депозитів, які перевищують 50 тис грн.

0 154

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк виступив за оподаткування доходів з депозитів, які перевищують 50 тис. грн. Про це він заявив відкриваючи засідання Кабінету міністрів України.

“Я противник того, щоб оподатковували доходи всіх вкладів. Я за те, щоб оподатковувалися доходи тільки багатих… Ті, які отримують значні доходи, повинні ділитися”, – заявив Яценюк.

За його словами, тільки 10% українців отримують доходи з вкладів, які перевищують 50 тис. грн.

Зазначимо, раніше міністр фінансів Олександр Шлапак заявив, що Кабмін запропонує ВР провести секвестр бюджету. Нагадаємо, на початку місяця Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що уряд може скоротити бюджет на 65-80 млрд грн.

Ще раніше, 27 лютого, виступаючи у Верховній Раді перед своїм призначенням на посаду прем’єр-міністра, Арсеній Яценюк підкреслив, що влада йтиме на непопулярні кроки у боротьбі з економічною кризою. Він пояснив це тим, що держборг України сягнув 75 млрд дол.

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар