Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Прокуратура порушила 6 справ за фактами бездіяльності чиновників та силовиків

0 77

 

Прокуратура розслідує шість кримінальних проваджень, пов’язаних із фактами бездіяльності службових осіб держаної влади та правоохоронних органів на території Донецької області щодо припинення проявів сепаратизму та масових порушень громадського порядку. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ).

Зокрема, прокуратурою розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України відносно посадових осіб державної районної адміністрації, районної ради, районного відділу міліції та прокуратури Волноваського району Донецької області, які не вжили належних заходів щодо припинення незаконних дій на території району, спрямованих на насильницьку зміну та повалення конституційного ладу в Україні.

Зазначимо, загалом правоохоронні органи розслідують 223 кримінальних провадження, пов’язаних з проявами сепаратизму та посяганням на територіальну цілісність держави.

Джерело:

ГПУ

Автор

Залиште коментар