Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

СБУ спільно з ЦВК запобігли спробі доступу до Держреєстру виборців

0 100

Служба безпеки України спільно з Центральною виборчою комісією запобігли спробі доступу до інформаційних баз Державного реєстру виборців з метою забезпечення так званого референдуму в Донецькій області. Про це журналістам повідомила представник прес-центру СБУ Катерина Косарєва.

“СБУ спільно з ЦВК запобігла спробі отримати незаконний доступ до інформаційних баз Державного реєстру виборців з метою забезпечення так званого референдуму в Донецькій області. Відділи ведення Держреєстру виборців Слов’янської, Єнакіївського, Снежинского, Амвросіївського та Краматорського районних рад, до яких намагалися отримати доступ озброєні люди, відключені від Загальнодержавного реєстру виборців», — заявила Косарєва.

 

Джерело:

РБК-Україна

Автор

Залиште коментар