Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Єфремова перевірять на сепаратизм

0 136

Голова ВР Олександр Турчинов доручив силовикам перевірити інформацію про причетність лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до заборони посадки літаку Нацгвардії в аеропорту Луганська. Про це Турчинов повідомив у сесійній залі у четвер, відповідаючи на запит депутатів з цього приводу. “Я дав доручення силовим структурам перевірити цю інформацію”, – сказав спікер.

У свою чергу сам Єфремов назвав цю інформацію “абсурдом, який міг народитися лише в голові з хворою уявою”. “Ви можете перевіряти, але неможливо встановити те, чого немає”, – заявив лідер регіоналів.

Як відомо, міжнародний аеропорт “Луганськ” зупинив роботу через ремонт злітно-посадкової смуги.

Напередодні в соцмережах з’явилася інформація про те, що Єфремов дав вказівку директору аеропорту в Луганську вимкнути вогні на посадкових смугах і зв’язок з диспетчерами перед посадкою літака Нацгвардії.

Однак співробітники аеропорту, начебто, не дослухалися до усного наказу керівництва.

Автор

Залиште коментар