Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Суддя, який випустив Лозинського, раніше фальшував справу автомайданівців

0 112

Суддею, який звільнив Віктора Лозинського, виявився Сергій Вознюк, який раніше розглядав справу В’ячеслава Чорновола і забирав права у автомайданівців.

Така інформація міститься у Єдиному реєстрі судових рішень.

Лозинський був позбавлений волі 20 квітня 2011 року строком на 15 за вбивство. А Вознюк прийняв рішення про звільнення Лозинського у зв’язку зі станом його здоров’я.

Раніше Вознюк позбавив прав учасника Автомайдану Олексія Ткачука строком на 6 місяців за сфальшованим рапортом і протоколом, який складали на всіх автомайданівці, що їздили у межигір’я 29 грудня 2013 року.

Крім того, саме Вознюк вів справу В’ячеслава Чорновола і закрив її, бо вважав, що Чорновіл загинув не в наслідок замовного політичного вбивства, а через звичайне ДТП. Проти такого рішення виступають родичі Чорновола.

Як відомо, Пенітенціарна служба в серпні 2013 року спростувала інформацію про переведення Лозинського, засудженого за вбивство, на дільницю соціальної реабілітації із загальної камери в Бориспільській виправній колонії № 119 (Київська область).

Автор

Залиште коментар