Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

У ЄС запитують, куди поділися десятки мільйонів на облаштування кордонів

0 102

Євросоюз виділяв Україні десятки мільйонів євро на облаштування систем захисту кордону, однак, як свідчить нинішня ситуація, ці кошти були використані неефективно.

Про це заявив посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський у Києві під час IV Національного експертного форуму «Від революції до нової країни».

“Ми, ЄС, надали десятки мільйонів на допомогу структурам контролю за українським кордоном. А що ми маємо зараз, під час кризи? Що українські прикордонники просять ЄС допомогти грошима купити все. Тому я запитую: що сталося з десятками, десятками та десятками мільйонів, які були надані українським структурам?» — наголосив Томбінський.

Він також додав, що ситуація, яка нині склалася на українських кордонах, є «дуже драматичною платою, яку платить Україна за невиконання завдання з розбудови всіх структур суверенної держави за 20 років».

Джерело:

Укринформ

Автор

Залиште коментар