Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

У Київраді заперечують можливість силового розгону Майдану

0 117

Секретар Київської міської ради Олексій Резніков заперечує можливість силового розгону Майдану. Про це повідомляють Українські Новини.

На запитання журналіста про те, чи відомо Резнікову про таємний план розгону Майдану, секретар Київради відповів негативно. “Жодного таємного плану розгону Майдану не існує. Це принципова позиція Віталія Кличка”, – сказав Резніков.

Він додав, що на місці подій і акцій протесту, що проходили в листопаді 2013 – лютому 2014 року, має бути створено меморіальний комплекс, але водночас, на його думку, має бути досягнуто компроміс про те, що проїжджу частину Хрещатика має бути звільнено добровільно.

“Але це не означає, що це відбуватиметься силовим або насильницьким шляхом. Тільки домовленість”, – підкреслив секретар Київради.

Зі слів Резнікова, є підписаний меморандум із сотниками Майдану і тільки шляхом компромісу можна вирішити це питання.

Автор

Залиште коментар