Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Судова та поліцейська місії Євросоюзу

0 120

Розміщення в Україні поліцейської місії Євросоюзу в рамках спільної політики безпеки та оборони допоможе відновленню довіри населення до держави, переконаний комісар ЄС з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле.

«У червні міністри закордонних справ ЄС узгодили створення спільної місії в рамках політики безпеки і оборони з наміром її розміщення протягом літа», – сказав єврокомісар у вівторок у Брюсселі на відкритті зустрічі високого рівня з координації донорської допомоги Україні.

Він висловив переконаність у тому, що напрям цієї місії, що складається з цивільних фахівців поліції та судової системи, допоможе українським силам безпеки у покращенні управління в відповідності з європейськими стандартами, а також сприятиме утвердженню верховенства права, захисту прав людини і загальному демократичному нагляду за діяльністю правоохоронних органів. «І це допоможе посилити довіру людей до державних інституцій», — вважає Ш.Фюле.

Автор

Залиште коментар