Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Міністр МВС звільнив 585 донецьких міліціонерів

0 119

Після завершення першого етапу перевірки донецької міліції на вірність присязі та службі Україні з органів МВС звільнено 585 атестованих правоохоронців.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За його словами, проти більшості цих екс-міліціонерів буде порушено відповідні кримінальні провадження.

“Додаткова перевірка проводиться ще щодо 242 співробітників, що перебувають тривалий час на лікарняному. Буде дана принципова оцінка їхній відсутності і забезпеченню грошовим утриманням”, – написав міністр.

“Важливо, щоб таке масове зрадництво і негідна поведінка не падали негативом автоматично на тих гідних міліціонерів, що служать Україні! У нинішній ситуації є місце зрадництву і ницості – але є місце й гідності та подвигу”, – додав він.

Аваков повідомив, що “небутафорський люстраційний процес” у міліції на Донбасі буде тривати.

Раніше Аваков заявляв, що міліцію в Донбасі буде переформатовано, а поки що туди направлять міліціонерів з усієї країни.

Джерело:

newsru

Автор

Залиште коментар