Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Президент своїми розпорядженнями скасував пільги екс-чиновникам

0 109

Президент України Петро Порошенко скасував дію президентських розпоряджень, виданих у 1992-2010 рр., які в основній масі стосуються обслуговування та забезпечення ряду високопоставлених чиновників.
 Як повідомляється на сайті глави держави, з частини з цих розпоряджень знято позначку «публікації не підлягає».
Серед них – розпорядження “Про матеріально-побутове забезпечення Юхима Звягільського”, видане після припинення виконання ним повноважень прем’єр-міністра, і аналогічне – “Про матеріально-побутове та медичне забезпечення Миколи Азарова”, видане після призначення його на посаду першого віце-прем’єра.
Також анульовано розпорядження “Про забезпечення обслуговування та охорони прем’єр-міністра України Віталія Масола”, ряд розпоряджень про обслуговування та безпеки колишніх прем’єрів Євгена Марчука, Павла Лазаренка, Валерія Пустовойтенка, Віктора Ющенка, Анатолія Кінаха, Віктора Януковича.
Також скасовані і дозволені до опублікування розпорядження “Про соціально-побутове забезпечення колишнього глави Національного банку Володимира Стельмаха”, про пенсійне забезпечення, медичне, побутове та інше обслуговування екс-в.о. прем’єра Василя Дурдинця і на той час глави МЗС Анатолія Зленка, а також “Про обслуговування колишнього голови Верховного Суду України Василя Маляренка”.
Крім того, скасовані розпорядження “Про обслуговування будинками відпочинку Господарського управління Кабінету міністрів України”, три видані в різні роки розпорядження “Про медичне, побутове і інше обслуговування колишнього голови Конституційного суду України”, а також аналогічне розпорядження щодо екс-першого секретаря РНБО Володимира Горбуліна.
Серед скасованих розпоряджень також “Про довічне грошове утримання, медичне, побутове, транспортне та інше обслуговування колишнього голови Верховної Ради України Володимира Литвина”, “Про обслуговування колишнього голови Верховної Ради України Олександра Ткаченка”, “Про обслуговування колишнього прем’єр-міністра України Вітольда Фокіна “, а також ряд змін до розпорядження, зокрема, щодо утримання Януковича.
Як повідомлялося раніше, президент Петро Порошенко підписав указ “Про визнання такими, що втратили силу, деяких указів президента України”, яким скасовано низку пільг генералам армії, генералам внутрішньої служби та державним радникам юстиції, звільненим за вислугою строку служби.

Джерело:

ubr.ua

Автор

Залиште коментар