Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Кримінальна відповідальність для Кирєєва

0 119

Верховний суд України підтримав подання Генеральної прокуратури України щодо зняття недоторканості і притягнення до кримінальної відповідальності судді Печерського районного суду Києва Родіона Кірєєва і передав його до Верховної Ради України. Про це розповів журналістам голова ВСУ Ярослав Романюк.

“Документи передані до Верховної Ради (про зняття недоторканості і притягнення до кримінальної відповідальності судді Печерського райсуду столиці Р.Кірєєва – ред.). Це подання, яке Генеральна прокуратура внесла до Верховного суду. Я, як голова ВСУ підтримав його і передав це подання до Верховної Ради для вирішення по суті”, – повідомив Я.Романюк.

Нагадаємо, раніше очільник Мін’юсту П.Петренко висловив сподівання на те, що суддя Р.Кірєєв невдовзі буде притягнений до відповідальності. Як відомо, він розглядав так звану “газову справу” екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар